En İyi Maske Markası Tavsiyeleri

Koronanın hayatımıza giren etkileriyle beraber cerrahi ve normal maskeler eskisinden çok daha fazla kullanılmaya başlandı. BuldumZ uzmanları, sağlık bakanlığı ve yetkili kuruluşlar tarafından sertifikaya sahip en iyi maske markası tavsiyeleri için özel bir liste hazırladı.
En iyi maskeyi bulmak için BuldumZ sayesinde site site gezmeye gerek yok! İşte en iyi maske markaları

En İyi Cerrahi Maske Markaları

BuldumZ uzmanları tıbbi maskeler ya da cerrahi maske olarak bildiğimiz sertifikalı, koruyuculuk oranı en yüksek olan maske markalarını sizler için listeledi. En çok kullanılan cerrahi maskeler ile başlayalım:

MUSK N95 Maske

musk n95 maske

Yeni keşfettiğim yüzü tam kavrayan N95 Maske hem koruyuculuğu hemde rahat nefes alma özelliği ile en iyi maske diyebilirim. Bu maskenin fiyatı diğer maskelere göre biraz daha pahalı tanesi 4 TL’ye geliyor ancak gerçekten hem rahat nefes alabiliyorsunuz hemde suratınıza tam oturuyor.

Çiçeksepetinden bu maskeyi almak için burayı tıklayabilirsiniz.

 

Are Marka Cerrahi Maske

Are Marka Cerrahi Maske

Filtrasyon ve emiş oranı yüksek maske arayanlar için Are Markası, melt blowen kumaş maske üretimini üst düzey teknolojiyle el değmeden yapıyor. Are ürettiği cerrahi maskelerde bakteri filtresi, dokuma kumaş, geçirgenlik ve yüze tam uyum maske özelliklerini ele alıyor. Tek kullanımlık cerrahi maskeler arasında en güvenilir markalardan biri olan Are tarafından üretilen maskeler, anti- alerjik, 3 katlı ve telli oluyor.

B-Good Filtreli 3 Katlı Lastikli Cerrahi Maske

B-Good Filtreli 3 Katlı Lastikli Cerrahi Maske

Yüz ölçüsüne göre ayarlanabilir olan B-good maske, COVID19 döneminde tercih edebileceğiniz en iyi maske markaları arasında. Hava geçirken yapısıyla nefes almanızı kolaylaştırıyor, 3 katlı bakteriye karşı koruma özelliğiyle sizi hastalıklardan korumak için yardımcı oluyor. Hassas cilde sahip olanların da en çok tercih ettiği markalardan biri olan B-good maskelerini 10’lu 5’li ve 50’li kutularda satıyor.

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Cerrahi Maske

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Cerrahi Maske

PAIN-FREE Soft Elastic Ears özelliği sayesinde kulakları acıtmayan Evony Cerrahi maske, yüze tam olarak uyumluluk sağlıyor. Korumanın yanında konfor ve rahatlık sağlayan marka bildiğimiz maskelere göre daha farklı bir tasarıma sahip.

Happy Yumuşak Elastik Kulaklı 3 Katlı Telli Yeşil Cerrahi Maske

Happy Yumuşak Elastik Kulaklı 3 Katlı Telli Yeşil Cerrahi Maske

%99’a kadar bakteri filtrasyonu sağlayan maske markası, 3 katmanlı meltbown kumaş ve spunbond maskeler üretmektedir. Sadece tek bir katmanında değil 3 katmanında da koruma sağlayan ürün, acıtmayan yumuşak elastik maskeler arasında en sevilenler arasında. Markanın genel olarak öne çıkan diğer özellikleri şunlar; alerji yapmaz, naylon içermez, klor içermez, latex içermez, Ce sertifikalı, FDA ISO 13485.

Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi 3 Katlı Spunbond Kumaş

Medizer Full Ultrasonik Cerrahi Ağız Maskesi 3 Katlı Spunbond Kumaş
Cerrahi olmasına rağmen siyah rengi bulunan Medizer, siyah renkli cerrahi maske üreten sayılı marka arasında. Full ultrasonik cerrahi ağız maskesi üren marka ürettiği ürünlerde şu özellikleri öne çıkarıyor: tahriş etmez, terletmez, pratik kullanım, hava geçirken, 3 katlı, spunbond kumaş.
Ultrasonik dikiş kullanılarak üretilen ürün hiç el değmeden evinize kadar geliyor.

Yıkanabilir Maskeler

BuldumZ uzmanları yıkanabilir maske kullanmak isteyen ziyaretçileri için en güvenilir ve en iyi markaları listeledi! İşte en iyi yıkanabilir maskeler:

ProCare Antiviral Maske Tam Koruma Modeli Yetişkin Çocuk Bebek Maskesi + Maske Boyun Askısı

ProCare Antiviral Maske Tam Koruma Modeli Yetişkin Çocuk Bebek Maskesi + Maske Boyun Askısı

İç ve dış kısımları iki katmanla güçlendirilen ProCare Antiviral Maske, çok kullanıma ve yıkamaya uygun yüksek kaliteli yıkanabilir maskeler arasında. Kalabalık ve kapalı alanlarda kullanım için uygun olan maske, antiviral ve mikrobiyolojik koruma sağlıyor. Kendinden dezenfeksiyon sanitasyon teknolojisine sahip ürün, gün içerisinde bulunan gümüş ve ammonium silane sayesinde, tüm gün boyunca sterilizasyon sağlıyor ve yüzey yoluyla bulaşıyı engelliyor.

Maske Siyah Gri Lacivert Renkli 3 Katlı Burun Telli Yıkanabilir Bez Pamuklu Kumaş Maske

Maske Siyah Gri Lacivert Renkli 3 Katlı Burun Telli Yıkanabilir Bez Pamuklu Kumaş Maske

%100 Pamuklu maske arayanlar için Mutlu Bez Baske, en iyi yıkanabilir maske tercihlerinden biri. 3 Pileli tasarımıyla konforlu ve güvenli bir kullanım sunan Mutlu Maske, kulaklar için ultra esneme şansı sunuyor. Pamuklu kumaş ve yüzün şeklini alan tel ile dar ve geniş yüzlerde tam verim sağlıyor. Cilt dostu ve yıkanabilir olan ürün, tercih edebileceğiniz en iyi maske markaları arasında.

Ersav Yıkanabilir Koruyucu Maske Yetişkin

Görüntüsüyle N-95 maskeleri andıran Ersav Yıkanabilir Koruyucu Maske, 95 dereceye kadar yıkanabilir kumaş özelliğine sahip. Temiz hava girişi ve nem tahliye kanalı bulunan ürün kokusuz ve EKOTEKS belgeli. Biyosidal özelliğe sahip olan maske bu özelliğini aşırı yıkamalarda bile kaybetmiyor. ASTM E 2149 ve EN 4683 sertifikalarına sahip.

Ion Safe Go Gümüş Iyonlu Sertifikalı Ayarlanabilir Gri Maske

Ion Safe Go Gümüş Iyonlu Sertifikalı Ayarlanabilir Gri Maske

Gümüş kumaş özelliğiyle gün içinde sürekli steril kalan ION Safe maske, tercih edebileceğiniz en iyi maske markaları arasında. Tasarım olarak diğer maskelerden farklı olan olan ION Safe, kulağı hassas olanlar içinde özel bir kullanım yöntemi sunuyor. Sertifikalı olan ürün, Tıp-IIR tipinde ve telli olarak geliyor. Ürünü tekli ya da çoklu olarak medium ve large boyutlarında satın alabilirsiniz.

Sevdikleriniz için en iyi maske markaları tavsiyeleri verdiğimiz bu listeyi aşağıda yer alan butonlar üzerinden hemen paylaş!
Sen de listede yer alan maskeler yada kendi kullandığın maske markası hakkında yorumlarını aşağıdan bize iletebilirsin!

 

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi Maske Markası Tavsiyeleri” üzerine 5 yorum

  1. Pandemi sürecinde bir çok maske denedik ve çeşitli sorunlarla karşılaştık. Tek katlı maskelerden tutun kulaklarımızı yara eden saçma sapan bir çok maske denedik. Hatta bir kutu maske fiyatına 1 adet maske satın aldığımızda oldu. Fırsatçıların gözü kör olsun kara borsa bu olsa gerek. Neyse lafı fazla uzatmayayım, maske kullanacaksanız size sadece bir maske önereceğim. ProCare Antiviral Maske bu maskeyi kullandıktan sonra ilk defa korunduğumu hissettim 🙂 ha birde bir maske daha var onun ismini vermemişsiniz ben size önereyim, Evony marka maske de gerçekten kaliteli ve çok iyi koruma sağlıyor. Eski maskeleri kullanırken Toplu taşımaya binerken çift maske takıp geziyordum şimdi bir maske yetiyor.

    Cevapla
  2. Merhabalar maske araştırmalarımda bende n95 maskelerden bile daha iyi olan virüs öldürücülüğü kanıtlanmış bir maske buldum 4 katlı olasmına ragmen çok kolay nefes alabiliyorsunuz bu maskenin internet sitesine girip test sonuçlarına kesin bakın hatta maskenin başka açılardan da araştırmaları var gümüş iyonizer kullanıldıgı için maske mikropu öldürüyor ve solunum yolundan almanız imkansızlaşıyor nefes alıp verdikce agzınızdaki kötü virüsleride öldürüyor agız kokusu diş kanamasını bile geciriyor ben kullanıyorum kendimi gayet güvende hissediyorum maske mesafe yapıyorum şimdiye kadar hastalıga yakalanmadım biraz bulması zor ben aradım eczanelerde satışa çıkıcakmış firmadan direkde temin edebilirsiniz ben öyle yapıyorum umarım yorumum herkeze faydalı olur sizlere önerim kesinlikle sertifikalı maske kullanın saglıklı mutlu günler dilerim

    Cevapla
  3. ProCare maskeden çok memnunum. Koruyuculuğu kendini belli ediyor, gözlüklerim artık buğulanmıyor ve önümü görebiliyorum; ayrıca nefes alıp vermek de çok rahat. Fakat piyasada tutulunca fiyatını saçma sapan ve orantısız bir şekilde arttırdılar; biraz fırsatçılık yapıyorlar gibi.

    Cevapla

Yorum yapın