En İyi 14 Evlilik Sitesi (Hayalinizdeki Eşi Bulun!)

Günümüzde evlenecek kişiyi bulmak her geçen gün zorlaşıyor. Özellikle son dönemlerde hızla artan evlilik dolandırıcılığı görücü usul evliliğe engel oluyor. Sosyal medyada ise birçok kişi evliliği henüz düşünmüyor. Peki, ciddi bir ilişki düşünen insanları nerede bulabilirsiniz? Sizinle aynı düşüncede birini bulmak için evlilik siteleri iyi alternatifler arasındadır. Yaş, cinsiyet, eğitim, iş vb. kriterler ise binlerce aday arasından doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olur. Milyonlarca kişi evlilik sitesi denilince dolandırıcılık, yalan vb. durumların başına geleceğini düşünür. Ancak temkinli ve doğru bir yaklaşım ile bu durumların önüne geçebilirsiniz.

En İyi 14 Evlilik Sitesi

Evlilik sitelerinde binlerce aday bulunur. Bazıları gerçek aşkın peşindeyken bazıları sadece para düşünür. Bu nedenle ilk birkaç buluşmada sizden borç veya karşılıksız para isteyen herkesten uzak durmalısınız. Birbirinizi tanımak için süreye ihtiyacınız olur. En az bir – iki senelik ilişki kurduğunuzda karşınızdaki kişinin hemen hemen her şeyini öğrenirsiniz. Evlilik siteleri acele etmeden ve dikkatli davranarak kullanılmalıdır. Her gün bu siteler aracılığıyla yüzlerce kişi tanışıyor ve birçoğu evlenmeye karar veriyor. Evlenen kişilerden biri de siz olabilirsiniz. İşte en iyi evlilik siteleri:

Gönülden Sevenler

Gönülden Sevenler

2006 yılında kurulan Gönülden Sevenler sitesi, evlenmeyi düşünen kişileri bir araya getiriyor. Siteye ücretsiz üye olabilirsiniz. Ancak daha fazla avantaj ve özellik edinmek için Gold üyelik almalısınız. Benim yakın arkadaşlarımdan biri bu site aracılığıyla geçen sene evlenmişti. İkisi de birbirlerinin ruh eşleri olduğunu düşünüyor. Karşı cinste aradığınız özellikleri seçerek daha kısa sürede gerçek bir ilişki kurmanız mümkün olabilir. Ayrıca Gönülden Sevenler aracılığıyla evlenen kişilerin hikayeleri sitede yayınlanıyor.

Websitesi: https://www.gonuldensevenler.com/

Pembe Panjur

Pembe Panjur

Pembe Panjur diğer evlilik sitelerine kıyasla daha farklı özellikler sunuyor. Üye olunan profillerin doğrulanması isteniyor. Ardından sistem algoritması devreye girerek farklı üyeleri eşleştiriyor. Sistem tarafından eşleştirilen üyeler birbirini görüp mesaj atabiliyor. Diğer üyelerin ise eşleşmediği birini görme hakkı yok. Üç buçuk milyonu aşkın üye sayısı ile en iyi evlilik sitelerinden biri olduğunu söyleyebilirim.

Websitesi: https://www.pembepanjur.com/

Elit Aşk

Elit Aşk

Sizi gerçekten seven ve evlenmek isteyen kişiyi bulmak için kullanabileceğiniz diğer bir site Elit Aşk. Bir milyondan fazla aktif üyesi bulunuyor. Ücretsiz üye olabileceğiniz site ekstra bir para talebinde bulunmuyor. Sitenin en iyi yönlerinden biri ise kolay bir ara yüze ve tasarıma sahip olması. İnternet kullanmayı pek bilmeyen biri bile siteyi kolayca kullanabilir. 2016 yılında kurulan site kısa sürede en iyi evlilik siteleri arasına girmeyi başardı. Bunun en önemli sebebi ise tamamen gizliliğe önem vermeleri.

Websitesi: https://www.elitask.com/

Siberalem

Siberalem

Siberalem, Türkiye’nin en büyük ve en eski evlilik sitelerinden biri. Evlendirme ve ciddi ilişki konusunda son derece popüler. Akıllı telefon ve tablet üzerinden de kullanılabiliyor. Siteye ücretsiz üyelik mevcut, gelişmiş özellikler için ücret ödenmesi gerekiyor. Her saat binlerce kadın ve erkek aktif ve aradığınız aşkı bulma olasılığınız son derece yüksek. ‘Mutluluk Hikayeleri’ bölümünde site sayesinde tanışıp evlenenlerin hikayeleri anlatılıyor. Siz de profilinize bakanları görebilir veya istediğiniz kişiyle anında sohbet başlatabilirsiniz.

Websitesi: https://www.siberalem.com/

Kamu Evlilik

Kamu Evlilik

Websitesi: https://kamuevlilik.com/

Kamu Evlilik sitesi, isminden de anlaşılacağı üzere eğitim düzeyi yüksek olan kişileri bir araya getiriyor. Kamu ya da özel sektörde çalışan ve maddi durumu iyi olan kişilerin sıklıkla bu siteyi tercih ettiğini söyleyebilirim. ‘Mantık ve sevgiyi birleştirdik’ sloganıyla hizmet veren site, mesai saatleri içinde canlı destek de sağlıyor. Kullanıcılar, detaylı arama özelliği ile kendilerine uygun kişiyi din, meslek, eğitim vb. filtrelerle kısa sürede bulabilir.

Elit İslami Evlilik

Elit İslami Evlilik

İslami çerçevede evlenmeyi düşünenler için en iyi alternatiflerden biri Elit İslami Evlilik sitesidir. Üyeler, kaydolma esnasında özel bilgilerini paylaşmak zorunda değil. İstenilen e – posta adresi ise sistem tarafından gönderilen uyarıların alınması için kullanılıyor. Anlık mesajlaşma ve fotoğraf paylaşımı ise özellikle kadınların mahremini sağlıyor. Gönderilen fotoğraflar 20 saniye içinde kullanıcının mesajlarından silinir. 18 yaşından büyük herkes siteye ücretsiz üye olabiliyor.

Websitesi: https://www.elitislamievlilik.com/

Evlilik Merkezi

evlilik merkezi

Evlilik Merkezi sitesi de tıpkı Pembe Panjur gibi farklı bir algoritmayla kullanılıyor. Siteye üye olurken belirttiğiniz kişilik özelliklerinize göre ücretsiz analiz yapılır. Analiz sonucunda size en uygun kişiler gösterilir. Dolayısıyla binlerce üye arasından sadece sizin için ‘doğru’ olan kişilerle iletişim kurabilirsiniz. 2014 yılında kurulan sitenin diğer bir özelliği ise tüm profillerin editörler tarafından kontrol edilmesi. Güvenlik ve gizliliğin sağlanması amacıyla profiller düzenli olarak takip ediliyor.

Websitesi: http://www.evlilikmerkezi.com/

Nasipse

Nasipse

Arkadaşlık ve evlilik sitesi arayanlar Nasipse sitesini kullanabilir. Siteye ücretsiz üye olabilirsiniz ancak sınırsız mesajlaşma hakkı vb. özellikler için ücret ödemeniz gerekiyor. Binlerce üye sayısına ulaşan site, güvenirlilik konusunda en iyilerden biri. Tüm profiller onay esnasında kontrol ediliyor ve başka birinin fotoğrafını kullananlar siteden engelleniyor.

Websitesi: https://www.nasipse.com/

eÇift

eÇift

eÇift, diğer evlilik sitelerinde kullanılan özellikleri kendi bünyesinde barındırıyor. Profil oluştururken belirttiğiniz yaş, meslek, din vb. bilgiler ve kişisel özellikleriniz isteniyor. Ücretsiz kişilik analizi sonucunda diğer üyelerle benzerlik oranını görebiliyorsunuz. Ayrıca sizinle hiç benzerliği olmayanlarla da iletişim kurabilirsiniz. ‘Doğruluk Garantisi’ verilen profiller ise isim, fotoğraf, yaş vb. etkenlerin gerçekliğine göre onaylanıyor. Seviyeli bir iletişim için gizlilik ön planda tutulmaktadır. Aynı zamanda fotoğraf, iletişim bilgileri vb. durumları tamamen gizleme şansınız da bulunuyor.

Websitesi: https://www.ecift.com/

Evlilik Sayfası

Evlilik Sayfası

Evlilik Sayfası, eskiden TV alt yazısı olarak gördüğümüz ilanları internete taşıyor. Siteye üye olmadan veya üye olarak kişisel özelliklerinizi paylaşıyorsunuz. Örneğin, ad – soyad, yaş, medeni durum, çalışma durumu, şehir vb. bilgileri paylaşarak aradığınız eşte olmasını istediğiniz özellikleri de ekliyorsunuz. İlanınız onaylandığında sizinle tanışmak isteyen kişiler iletişime geçiyor. İlanınızı fotoğraflı veya fotoğrafsız olarak paylaşmanız da mümkün.

Websitesi: https://www.evliliksayfasi.com/

Engelsiz Evlilik

Engelsiz Evlilik

‘Evlilik engel tanımaz’ sloganıyla faaliyetine başlayan Engelsiz Evlilik sitesi aynı durumda olan kişileri buluşturuyor. Engelli insanlar için kurulan site, engelli olmayan kişilerin üyeliklerini kabul etmiyor. Kabul ettiği takdirde ise geçerli bir sebep isteniyor. Engel durumunu seçen insanlar, kısa sürede birbirini bulabilir. Profiller düzenli olarak inceleniyor ve olası suiistimaller büyük oranda önleniyor. Engelinizi rapor, belge vb. evraklarla kanıtladığınızda siteyi tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Websitesi: http://www.engelsizevlilik.com/

Müslüman Kalpler

Müslüman Kalpler

İslami evlilik arayan kişiler için geliştirilen en önemli sitelerden biri Müslüman Kalpler. Sitenin çok fazla üye sayısı bulunmasa da doğru kişiyi bulmak için deneyebilirsiniz. 2008 yılında kurulan site bugüne kadar birçok kişinin evlenmesine vesile olmuş. Siz de bu hayat görüşünde evlilik istiyorsanız siteye ücretsiz üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Websitesi: http://www.muslumankalpler.com/

Lavinsta

Lavinsta

‘Türkiye’nin en yeni evlilik sitesi’ sloganıyla kurulan Lavinsta, 2018 yılında hizmet vermeye başlamış. Genellikle 18 – 45 yaş aralığındaki kadın ve erkeklerin siteyi daha aktif kullandığını söyleyebilirim. Mesajlaştığınız üyeler haricinde diğer herkese profilinizi gizleyebiliyorsunuz. Ayrıca özel iletişim bilgilerinizi ve fotoğraflarınızı paylaşmak zorunda değilsiniz. Lavinsta sitesine ücretsiz üye olarak istediğiniz kişiyle sohbet etmeye başlayabilirsiniz.

Websitesi: https://www.lavinsta.com/

Memures

Memures

Memures, “Evlenmek kolay peki ya denginizi bulmak” sloganıyla dikkat çekiyor. Kamu çalışanlarına yönelik oluşturulan site, aynı kişilerin bir araya gelmesine yardımcı oluyor. Siteye üye olmak için mesleğinizi ve kullanıcı adınızı girmeniz yeterli. Sonrasında sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Özel bilgiler sistem sayesinde güvende tutuluyor ve diğer kişilerle paylaşma kararı sizin elinizde. Gold üyelik satın alarak, ilk sıralarda yer alabilir ve sınırsız mesajlaşma hakkına sahip olabilirsiniz.

Websitesi: http://memures.com/

Son yılların en iyi evlilik sitelerini sizin için seçtim! Bu listeyi aşağıda yer alan butonlar üzerinden paylaşabilir, sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Siz de kullandığınız evlilik sitesi hakkında yorum yapın binlerce kişiyi bilgilendirin!

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi 14 Evlilik Sitesi (Hayalinizdeki Eşi Bulun!)” üzerine 6 yorum

  1. Ben evlilik sitesi üzerinden hayatımın aşkını bulan biriyim. Bu platformları kullanıp da bir araya gelenlere kötü gözle bakan insanlarla karşılaştım. Hani derler ya Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına işte bende aynen öyle yaptım ve hayatımın aşkı ile tanıştım. Mutlu olmak herkesin hakkı sevmek sevilmek çok güzel bir şey bence hiçbir zaman bu tarz konuşanlarla muhatap olmayın. Ben Siberalem sitesinde mutluluğu buldum sizlerde mutluluk arıyorsanız bu platformları kullanmaktan korkmayın.

    Cevapla
  2. Türkiyenin en büyük ve en kaliteli arkadaşlık sitelerinin sayeniz de okuyoruz.

    Yalnız siteler de ücretli olması insanları biraz düşündürüyor.

    Neden mi

    Çünkü insanlar arkadaşlık arıyor ama paralı olunca biraz maddi durumu uygun olmayan insanları da görüyoruz.

    Ama şunun diyebilirim

    paralı arkadaşlık belki de kaliteli arkadaşlıkğın getirecektir.

    Cevapla
  3. 2002 yılıydı bu Siberalem sitesinde hayatımın aşkını buldum. Halen birlikteyiz ve 12 yaşında bir kızım var. Bu site benim dönün noktam önceleri inanmıyordum ama gerçek aşkı bulduğumda anladım.

    Cevapla
  4. Başarılı bir yazı olmuş tavsiyeler için teşekkür ederim. 39 Yaşıma geldim seneye 40 ama halen kafama göre bir kısmet bulamadım. Umarım sayenizde yaza evli girerim 🙂

    Cevapla

Yorum yapın