En İyi Bal Markaları

Bal, eski çağlardan beri en faydalı besinler listesinde yer alıyor. Bir şifa kaynağı olarak nitelendirilen bal, ciğerlerden kalbe kadar birçok organın gelişimi desteklemektedir. Ayrıca soğuk algınlığı, grip vb. hastalıklarda etkili bir çözümdür. Ülkemizde de balın üretimi ve tüketimi oldukça fazla. Peki sağlığınız için en iyi bal markası hangisidir? Sizin için piyasanın seçkin bal markalarını inceleyerek en iyi bal markaları listesini detaylı bir araştırma sonucunda hazırladım. Gelin hep beraber bakalım!

En İyi 8 Bal Markası

Her bal çeşidinin kendine özgü aroması, kıvamı ve tadı bulunuyor. Kahvaltı sofralarınızı tatlandıracak en iyi 8 bal markaları damağınızda muhteşem bir tat bırakabilir. İşte en iyi bal markaları:

Eğriçayır

eğriçayır

2019 yılında Kanada’da düzenlenen kongrede ‘Dünyanın En İyi Balı’ seçilen Eğriçayır balları özenle sınırlı bir şekilde üretiliyor. 300 yıllık bir geçmişe sahip olan Eğriçayır balı 2500 m rakımında doğal bitkilerden elde edilmektedir. Eğriçayır Şahbaz Çaylı Organik Çiçek Balı ise en beğenilen ürünler arasında bulunuyor. Bir kez denediğinizde bile gerçek ve organik bir bal tattığınızdan emin olabilirsiniz. Koku, aroma ve kıvam açısından değerlendirildiğinde en iyi bal markalarından biri olduğunu söylemek mümkün.

Eğriçayır Şahbaz Çaylı Organik Çiçek Balı ürünü hakkında daha fazla bilgi edinmek ve diğer bal çeşitlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Anavarza

Anavarza

‘Her bal tatlıdır sen lezzetli olacaksın’ sloganıyla satışa sunulan Anavarza Balları, her damak tadına hitap ediyor. Kestane, çiçek, kekik vb. birçok bitkinin balları özenle üretilmektedir. Anavarza Kestane Çiçeği Balı ise Yalova, Kastamonu ve Düzce’de bulunan kestane ağaçlarından elde edilir. Ulusal ve uluslararası birçok alanda ödül almasının yanısıra özel lezzetiyle en çok tercih edilen markalardan biri.  Ayrıca satın aldığınız balı internet sitelerinden sorgulayarak geniş bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

Anavarza Kestane Çiçeği Balı ürününü satın almak ve diğer bal çeşitlerini incelemek ister misiniz? Linke tıklayarak saniyeler içinde erişim sağlayabilirsiniz.

Köyceğiz Balı

Köyceğiz Balı

Eğer çam balı arıyorsanız mutlaka Köyceğiz Balları markası tarafından üretilen ürünü denemelisiniz. Köyceğiz Balı Çam Balı, kendine has kokusu ve aroması ile sizi memnun edecektir. Çiçek balına oranla daha şekersiz olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca balın boğazı yakan tadından hoşlanmıyorsanız çam balı doğru bir tercih olacaktır. Çam balı haricinde narenciye, püren, sedir, lavanta vb. ürünleri de oldukça seviliyor.

Köyceğiz Balı Çam Balı ürününü incelemek ve kullanıcı yorumlarını okumak ister misiniz? Bu linke tıklayarak ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bee’O

Bee’O

Karadeniz Bölgesi’nde yetişen kestane ağaçlarından elde edilir. Bee’o yüksek kaliteli ürünleri ile en iyi bal markaları arasında bulunuyor. Tüketicilerin bilgi edinmesi ve güven duyması amacıyla kovandan sofraya kadar izlenebilirlik fırsatı sunmaktadır. Pastörizasyon ve filtrasyon işlemi yapılman ham bal olması nedeniyle çok fazla seviliyor. Bee’O Kestane Çiçek Balı %100 doğal bir ürün ve helal sertifikası mevcut.

Bee’O Kestane Çiçek Balı ürünü ile ilgili besin değerlerini incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Revahi

Revahi

%100 organik ürünleri ile beğenileri toplayan Revahi markası çiçek balı ve arı poleninde oldukça başarılı. Şehirden uzak yüksek yaylalarda endemik bitki türlerinden elde edilen bal tamamen doğal. Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgelerinde üretim yapan marka balı üretimden satışa kadar her aşamada denetliyor. Revahi Organik Süzme Çiçek Balı kıvam, lezzet ve hakiki olması gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Revahi Organik Süzme Çiçek Balı ürününü incelemek ve kullanıcı yorumlarını okumak ister misiniz? Linke tıklayarak ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

Balparmak

Balparmak

Dağıtım ağının fazla olması ve etkili reklamları sonucunda en fazla bilinen bal markalarından biri Balparmak. Akdeniz, Marmara ve Ege bölgelerinin zengin bitkilerinden faydalanıyor. Ayrıca kavanoz üzerinde bulunan QR etiketler sayesinde çiçek raporu ve bal analizini görmek mümkün. Tadı ve kokusuyla severek tüketeceğiniz ballar arasında bulunuyor. Balparmak Süzme Çiçek Balı kavanozda veya çıtkapak şeklindeki özel formlarında satılmaktadır.

Balparmak Süzme Çiçek Balı hakkında kullanıcı yorumlarını değerlendirmek ve daha fazla ürün çeşidi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bozyi̇ği̇t Kars Petek Balı

Bozyi̇ği̇t Kars Petek Balı

Petekli bal tercih edenler için en iyi ürünlerden biri Bozyi̇ği̇t Kars Petek Balı. Zengin bir çiçek florasından elde edilen balın tadı damağınızda kalacak. Dilerseniz peteğiyle birlikte yiyebileceğiniz gibi peteğini kazıyarak süzme bal olarak da tüketmek mümkün. Ayrıca uygun fiyatlı olması nedeniyle her bütçeye hitap ediyor.

Bozyi̇ği̇t Kars Petek Balı ürünü detaylı olarak incelemek veya  satın almak ister misiniz? Linke tıklayarak ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Binboğa

Binboğa

Binboğa Bal Kooperatifi tarafından üretilen Binboğa balları yarım asırdır tüketiciyle buluşuyor. Sözleşmeli arıcılar tarafından üretilen bal 950 nektar ve polenli geniş bir alandan elde edilmektedir. Türkiye’nin farklı bölgelerinden toplanarak tüketiciye sunuluyor. Binboğa çiçek, çam, kekik & keven balı gibi farklı ürünleri satışa sunmaktadır. Ancak en fazla tercih edilen Binboğa Süzme Çiçek Balı isimli ürünüdür.

Binboğa Süzme Çiçek Balı ürününü hemen satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevdiklerinle en iyi bal tavsiyelerini paylaşmak ister misin? Aşağıda butonlar üzerinden hemen paylaşın.
Sen de en sevdiğin balı yorumlarla bize anlatabilir, BuldumZ uzmanlarından tavsiye alabilirsiniz.

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi Bal Markaları” üzerine bir yorum

  1. Bal tartışmasız en yararlı besin tabi ki de doğal olmak koşulu ile bal denildiğinde elbette ki direk tartışmaya mahal vermeden budur diyeceğimiz çok az marka var. Bazı bal satıcıları bu markaları kötüleyerek benden alsınlar mantığıyla köy balı vs diyerek bal satmaya çalışıyorlar. Ama bilmiyorlar ki tüm firmalar aynı köylü halkın yaptığı gibi dağlara ovalara kovan koyuyor yada köylülerden alıyor. Ben tabi bilindik firmalardan öte Muğla balı olan Köyceğiz balını önerirdim. Her sene yazın gider bal ile dönerim. Benim favorim Köyceğiz balı sonrası derseniz 2. sıraya Anavarza gelir oda kekiğin harika aromasını sunar.

    Cevapla

Yorum yapın