En İyi 14 Bebek Sitesi (Bebeklerinize En Güzel Hediyeler!)

Yeni doğum yaptıktan sonra sosyal medyadan en çok aldığım soru ”bebeğin için nereden alışveriş yapıyorsun?” oldu. Ben de bugün sizlere kullandığım tüm sitelerin yer aldığı bir liste hazırladım. Listeyi hazırlarken ürün çeşitliliği, doğal ve sağlıklı ürünler, uygun fiyat gibi farklı alanlarda en iyi ürünleri sunan siteleri yazmaya çalıştım. Pandemi döneminde tüm alışverişimi internetten yaptığım için bu sitelerin neredeyse tamamını kullandım. Bazılarını ise aktif olarak kullanmaya devam ediyorum. Siz de küçük küçük siparişler vererek, listeden kendinize en uygun siteyi bulabilirsiniz.

En İyi 14 Bebek Alışveriş Sitesi

Az önce belirttiğim gibi her siteyi denedim ve memnun kaldım. Yaşadığım her sorunda yardımcı oldular ve gerçekten piyasaya göre çok daha uygun ürünleri bulunuyor. İşte en iyi bebek alışveriş siteleri:

E – bebek

E – bebek

Bebek alışverişi denilince akla gelen ilk site ve mağaza e-bebek. Kıyafet, banyo ürünleri, oyuncak, emzik / biberon, mama vb. her şeyi e-bebek.com üzerinden bulabilirsiniz. Kıyafetleri genellikle 2 – 3 yaşa kadar olmakla birlikte zıbınlar çok ucuz. Ben hamileliğimde çıt çıtlı body stoğu yapmıştım ve birçoğunu buradan aldım. Ancak zıbınlar birkaç yıkama sonrası esniyor. Diğer kıyafetler ve ürünler ise piyasanın en iyilerinden. Aynı zamanda sık sık kampanyaları takip etmenizi öneririm.

Websitesi: https://www.e-bebek.com/

Joker

Joker

Joker.com.tr de tıpkı e-bebek sitesi gibi geniş kapsamlı. Burada da bebek bakımı, kıyafetler, oyuncaklar, beslenme gereçleri vb. birçok ürünü bulabilirsiniz. Kıyafetleri e-bebek sitesine göre daha pahalı. Ancak daha sağlam ve uzun süre kullanılabiliyor. Ayrıca ‘Joker Aile Kulübü’ fırsatı ile birçok ürüne daha fazla indirim yapıyor. İnternet sitesi son derece kullanışlı ve basit. Aradığınız her ürünü kısa sürede satın alabilirsiniz.

Websitesi: https://www.joker.com.tr/

Civilim

Civilim

0 – 14 yaş arası her ihtiyaç için Civilim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’de neredeyse her şehirde bir mağazası bulunuyor. Ancak internet sitesi çok daha kapsamlı ve uygun fiyatlarla dikkat çekiyor. Hemen hemen her gün çeşitli ürünleri kapsayan kampanyaları bulunmaktadır. %100 pamuk içeren kıyafetleri sayesinde bebeğinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Websitesi: https://www.civilim.com/

Enucuzbebekmarket

Enucuzbebekmarket

Yirmi yılı aşkın süredir mağazaları ile hizmet veren firma, internet dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Son birkaç yıldır en fazla sevilen bebek alışveriş sitelerinden biri. Bu kadar ilgi çekici olmasının en büyük sebebi ise uygun fiyatları. Sitesini incelediğinizde fiyatların piyasanın çok çok altında olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kıyafet, battaniye, alt açma örtüsü vb. birçok ürün %100 pamuk. Bebek ve anneye dair aradığınız pek çok ürünü uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Websitesi: https://www.enucuzbebekmarket.com/

Minicadde

Minicadde

Annelerin en fazla sevdiği alışveriş sitelerinden biri Minicadde.com oluyor. Açıkçası bu siteyi hamilelik döneminde pek çok kez duydum. Ancak sadece birkaç kez alışveriş yaptım. İnternet sitesi son derece kullanışlı ve adeta alışverişe davet ediyor. Emzirme gereçleri, beşik, kitap, bebek arabası vb. birçok ürün seçeneği var. Benim satın aldığım ürünler çok kısa sürede ulaştı ve gerçekten kaliteliydi.

Websitesi: https://www.minicadde.com/

Kraftbaby

Kraftbaby

Kraftbaby.com üzerinden bebek araç gereçlerinin tamamını satın alabilirsiniz. Oto koltuğu, bebek arabası, mama sandalyesi, park yatak vb. birçok seçeneği var. Biz oto koltuğu ve park yatak için bu markayı tercih etmiştik. Ürünleri son derece kaliteli ve sağlam. Bebeğinizin güvenliğini ve konforunu göz önünde bulunduruyorsanız bu siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Websitesi: https://www.kraftbaby.com/

Babymall

Babymall

0 – 4 yaş bebek ihtiyacı için tercih edebileceğiniz markalardan biri. Bebek bezi, akülü araba, mama sandalyesi, bebek odası vb. farklı ürün gamları bulunuyor. Açıkçası kıyafetlerini çok beğendiğimi söyleyemem. Ancak diğer ürünlerinde müşteri memnuniyetini sağlıyor. Banyo gereçleri, bebek bakım ürünleri ve marka bebek arabaları için tercih etmenizi önerebilirim. Ayrıca fiyatları uygun.

Websitesi: https://www.babymall.com.tr/

Welcome Baby

Welcome Baby

Doğum öncesi ve yedi yaşa kadar çocuğunuzun her ihtiyacını buradan karşılayabilirsiniz. Ayrıca İstanbul içine aynı gün teslim seçeneği bulunuyor. Bebek mobilyası, güvenlik ürünleri, kırtasiye çeşitleri, aksesuar ve seyahat ürünleri çok fazla tercih ediliyor. Fiyatları piyasa ortalamasında ancak kampanyalarını mutlaka takip edin.

Websitesi: https://www.welcomebaby.com.tr/

İdilbaby – Mamino

İdilbaby – Mamino

Bebekler için modern bir tarz ve stil sunan İdilbaby, doğal ürünleri ile dikkat çekiyor. İdilbaby&Mamino, işbirliği ile üretilen her kıyafet özel testlerden geçiyor. Kanserojen madde, azo vb. içermez. Bebek kıyafeti ve aksesuarlarına dair aradığınız her kıyafeti bulabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal kıyafetleri ile mutlaka ziyaret etmeniz gereken bebek alışveriş sitelerinden biri.

Websitesi: https://www.idilbaby.com/

Elele Baby

Elele Baby

Elele Baby, bebek araç gereç ve güvenlik ürünleri ile dikkat çekiyor. İnternet sitesinde kıyafet yok ancak geri kalan her şey bulunuyor. Eğitici oyuncaklardan bebek arabasına kadar pek çok ürünü bulabilirsiniz. Elele Baby tarafından satılan travel sistem bebek arabaları sıklıkla tercih ediliyor. Üst segment bebek arabalarına göre fiyatı daha uygun ve kaliteli.

Websitesi: https://www.elelebaby.com/

TommyBaby

TommyBaby

TommyBaby internet sitesi 0 – 10 yaş çocuklar için çeşitli araç gereçler sunuyor. Bebek arabası, beşik çeşitleri, emzirme ürünleri, bisiklet, sağlık ürünleri vb. çeşitliliği bulunuyor. Biz, bebek arabası araştırırken uygun fiyatlı, sağlam ve şık görüntüsü sayesinde bu markayı tercih etmiştik. Travel sistem bebek arabası son derece kullanışlı ve kaliteliydi. Ayrıca sitesinde salıncak, park yatak, portbebe gibi pek çok ürünü inceleyebilirsiniz.

Websitesi: https://www.tommybaby.com.tr/

Organic Era

Organic Era

Bebeğiniz için sertifikalı organik pamuktan imal edilen kıyafetleri satın almak ister misiniz? Organic Era markası bebek, çocuk ve aileler için organik kıyafet, oyuncak, banyo tekstili vb. alanlarda üretim yapıyor. Sentetik tarım ilaçları veya kimyasal kullanılmadan yetiştirilen pamuklar Organic Era tarafından işleniyor. Haliyle fiyatı yüksek ancak kıyafetler iki üç çocuk büyütecek kadar kaliteli. Bebeğinize veya hediye olarak başka birine gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Websitesi: https://www.organicera.com/

Sevgili Bebek

Sevgili Bebek

Sevgili Bebek internet sitesiyle hizmet veriyor. Anne & bebek sektöründe önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim. Yenidoğan ve dört yaşa kadar birbirinden çeşitli oyuncaklarıyla dikkat çekiyor. 0 – 4 yaş bebekler için yap – boz, eğitici bloklar, zeka kartları ve yaratıcılık oyuncaklarına dair pek çok çeşit bulunuyor. Bu site bebek için hediye arayanlar için de oldukça kullanışlı.

Websitesi: https://sevgilibebek.com/

Panço Bebek

Panço Bebek

Panço Bebek mağazalar ve internet siteleri aracılığıyla müşterilerine farklı çeşitler sunuyor. 0 – 12 yaş arası kız ve erkek çocuklara özel her çeşit kıyafeti bulabilirsiniz. Yazlık veya mevsimlik ürünler, mont, toka, bere vb. birçok model var. Ürünler son derece kaliteli ve uzun dönem kullanılabilir. Fiyatları piyasa ortalamasında.

Websitesi: https://www.panco.com.tr/

Sevdiklerinizin daha sağlıklı, uygun fiyatlı, çeşitli ürünleri bulabileceği en iyi bebek alışveriş siteleri listesini hemen aşağıda yer alan butonlar üzerinden paylaşın! Sen de anne adayı ya da anne olarak tercih ettiğin alışveriş siteleri hakkında yorum yaparak, binlerce kişiye yorumunu ulaştırabilirsin.

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi 14 Bebek Sitesi (Bebeklerinize En Güzel Hediyeler!)” üzerine bir yorum

  1. Tek yumurta ikizi ikizlerim var onların zıbın takımından tutun tüm kıyafetlerini E-bebek sitesinden aldık. Kaliteli ve güzel kıyafetler. Bebeğin sağlığı için zaten en sağlıklı kaliteli ürünleri seçmek gerekiyor. E-bebek bizlere bu fırsatı verdi diğer markaların elbette güzel kaliteli ürünleri vardır. Ama biz E-bebek sitesini tercih ediyoruz.

    Cevapla

Yorum yapın