En İyi Pilates Ürünleri

Pilates yüz yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen son yıllarda birçoğumuzun hayatına girmiş durumda. Tüm vücudu çalıştırması ve evde pilates yapabilme olanağı ile yediden yetmişe herkes bu egzersizleri yapabilir. Ben pilatese bir arkadaşım aracılığıyla başlamıştım ve üç yılı aşkın bir süredir devam ediyorum. Vücudumun daha esnek, özellikle de karın ve sırt kaslarımın daha güçlü olduğunu söyleyebilirim. Üstelik pilatesle kilo vermek de mümkün. Aynı zamanda sarkan deriyi toparlamak için harika bir seçenek. Siz de evde en iyi pilates ürünleri ile ufak bir set oluşturarak başlayabilirsiniz! Kısa sürede vücudunuzdaki değişimler sizi şaşkına uğratacaktır.

En İyi 14 Pilates Ürünü

Evde pilates yapmak spor salonuna gitmekten çok daha kolaydır. Zaman ve nakit tasarrufunun yanı sıra daha rahat çalışma imkanı sunar. Ayrıca hijyen açısından kendi pilates malzemelerini spor salonuna götüren kişiler de bulunuyor. Pilatese başlamak istiyorsanız ilk başta birkaç parça alışverişle başlayabilirsiniz. Eğer zevk alırsanız ve bu işi ileri seviyeye taşımak isterseniz malzemenizi zenginleştirmeniz gerekir. En iyi pilates ürünleri aşağıda sizi bekliyor!

Delta 4 MM Minderli PFS Fuşya Full Pilates Seti

Delta 4 MM Minderli PFS Fuşya Full Pilates Seti

Pilatese yeni başlamayı düşünüyorsanız bu setin son derece kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Başlangıç aşaması için yeterli olacaktır. İlerleyen günlerde daha iyi bir marka ve zengin bir set satın alabilirsiniz. Delta pilates seti şu ürünlerden oluşuyor:

  • Küçük Pilates topu
  • Büyük Pilates Topu
  • Pilates / Yoga Egzersiz Minderi
  • Hafif, Orta ve Tam direnç pilates bantları
  • 1 kg x 2 adet dambıl
  • Atlama İpi
  • Pilates Egzersiz Çemberi
  • Büyük Boy El Pompası

Delta pilates seti farklı boylarda 4 farklı seçenek sunuyor. En iyi pilates seti için kendi boyunuzu esas almalısınız.

Cosfer 3’lü 120 cm Pilates Bandı

Cosfer 3'lü 120 cm Pilates Bandı

Pilates için en gerekli malzemelerden biri de pilates lastikleridir. Pilates bantları veya lastikleri tüm vücudunuzu çalıştırmak için birbirinden farklı egzersiz seçeneği sunar. Cosfer tarafından satılan bu ürün de farklı dirençlere sahip. Hafif direnç, orta direnç ve yüksek direnç bantları, pilatesin farklı aşamalarında kullanılmaktadır. Örneğin, ısınma aşamasında olası sakatları engellemek için hafif direnç pilates bantlarını tercih etmelisiniz.

Usr Mbs3 3’lü Micro Bant Seti

Usr Mbs3 3’lü Micro Bant Seti

%100 doğal kauçuktan imal edilen Usr direnç bandı, birçok ürüne kıyasla daha dayanıklı bir kullanım imkanı sağlıyor. Hafif sertlik, orta sertlik ve tam sertlik pilates bantları sayesinde sıkılaşma, zayıflama veya duruş bozukluğu vb. egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Bantların uzunluğu 50 cm ve kalınlıkları 0.6 mm – 1 mm arasında farklılık gösteriyor.

Delta Dura-Strong 35 Cm Fuşya Pilates Çemberi

Delta Dura-Strong 35 Cm Fuşya Pilates Çemberi

En İyi pilates malzemeleri arasında çemberler de yer alıyor. Pilates çemberleri kol, bacak, omuz ve karın bölgesini çalıştırmak için idealdir. Fiberglass malzemeden üretilen bu pilates çemberi orta sertliğe sahip. Başlangıç ve orta seviye için yeterli olacaktır. Piyasada egzersiz çemberi adıyla birçok ürün satılıyor. Ancak uzun yıllar sorunsuz kullanım için bu ürünü önerebilirim.

Cosfer CSF-PC3 Pilates Çemberi Sünger

Cosfer CSF-PC3 Pilates Çemberi Sünger

Fiberglass malzemeden üretilen diğer bir sünger Cosfer tarafından tasarlanıyor. Pilates çemberi ile ana kas grubunuzu tamamen çalıştırabilirsiniz. Aynı zamanda denge ve vücut kuvvetini arttırmak için de pilates çemberleri iyi bir tercihtir. Cosfer pilates çemberinin hafifliği ve sağlamlığı ile uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca özel yapısı ile kolayca katlanabilir ve her yere götürebilirsiniz.

Delta Dura-Strong Deluxe Pilates Topu

Delta Dura-Strong Deluxe Pilates Topu

Delta deluxe pilates topu dayanıklı ve sağlam malzemesiyle en fazla tercih edilen ürünlerden biri. Pilates topu seçerken de diğer ürünlerde olduğu gibi boyunuzu göz önünde bulundurmalısınız:

  • Boyunuz 155 – 165 cm arasındaysa 55 cm pilates topu
  • Boyunuz 165 – 180 cm arasındaysa 65 cm pilates topu
  • Boyunuz 180 – 190 cm arasındaysa 75 cm pilates topu

Kullanmanız gerekir. Bu sayede pilates çalışmasını doğru yapabilirsiniz.

Livepro LP8201 Anti-Burst Core-Fit 65 cm Pilates Topu

Livepro LP8201 Anti-Burst Core-Fit 65 cm Pilates Topu

Anti – burst özelliğe sahip olan Livepro, olası patlama ve hasarlara karşı ekstra dirençlidir. Özellikle piyasadaki uygun fiyatlı pilates toplarına oranla daha sağlam olduğunu söyleyebilirim. Maximum 450 kilogram taşıma kapasitesiyle her yaş ve kilodan insan bu topu kullanabilir. Üstelik 65 cm özelliği ile genel bir kitleye hitap ediyor.

Domyos 75 cm Pilates Topu

Domyos 75 cm Pilates Topu

Decathlon tarafından tasarlanan Domyos pilates topu, özel güvenlik adımlarından sonra satışa sunuluyor. Pilates topuna 195 kg ağırlıkla yüz bin defa ağırlık uygulanıyor. Testi geçen pilates topları 350 kg statik direnç aşamasına gönderiliyor. Her iki aşamayı geçen pilates topları, son tüketiciyle buluşturuluyor. Domyos pilates topunun maksimum taşıma kapasitesi ise 130 kg olarak belirlenmiş.

Evolite Pilates Matı EVO-1002PLT

Evolite Pilates Matı EVO-1002PLT

Evolite pilates matı kaymaz tırtıklı tabanı ile ön plana çıkıyor. Bu sayede ev içinde özellikle sert zeminlerde rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca hafif ve esnek yapısı sayesinde dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. 180x60x1.2 cm boyutu, sadece egzersiz için değil kamp matı vb. amaçlarla da kullanılabilir.

Attack Sport Pilates Minderi

Attack Sport Pilates Minderi

Attack Sport Pilates Minderi uygun fiyata sahip olmasına rağmen daha kalın ve uzun boyutu ile dikkat çekmektedir. 60×180 boy ve 16 mm kalınlığı ile özellikle evde kullanmak için ideal olduğunu söyleyebilirim. Bu ürünü de pilates, yoga, kamp, doğa sporları vb. birçok farklı amaçla kullanılabilir. Ayrıca kalın dokusu sayesinde pilates ve yoga sırasında daha rahat ve esnek hareket kabiliyeti sağlıyor.

Busso AI-225 Atlama İpi

Busso AI-225 Atlama İpi

Atlama ipleri sadece pilates için değil birçok spor dalında kullanılıyor. Düzenli egzersiz veya pilates yapmayı düşünüyorsanız mutlaka bir atlama ipi almanızı öneririm. Zayıflama ve toparlanmanın yanı sıra nefesinizi de güçlendirecektir. Busso atlama ipi 2,74 m uzunluğu ile son derece rahat bir kullanıma yardımcı oluyor. Boyunuz standartların çok üstünde olsa da bu ip yeterli gelecektir. Ayrıca ayarlanabilir uzunluğu sayesinde her boydan insan rahatça kullanabilir.

Nyamba 100 Denge Diski

Nyamba 100 Denge Diski

Pilates yaparken en fazla dikkat edilmesi gereken konulardan biri dengedir. Dengenizi geliştirmek ve egzersizlerden daha fazla verim almak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Denge diskleri sadece pilates için kullanılmıyor. Sadece dengesini geliştirmek isteyen kişiler tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Zararlı bileşenleri içermeyen bu denge diski, her yaştan kişiye güvenilir kullanım olanağı sunuyor.

Tbg Rugad Jimnastik Ve Spor Aleti – Body Trimmer

Tbg Rugad Jimnastik Ve Spor Aleti - Body Trimmer

Bir pilates direnç bandı etkisi sağlayan bu spor aleti, evde spor yapmak isteyenler için en ideal ürünlerden biri. Tam bir pilates ürünü değil, ancak sağladığı etki ve uygun fiyatı sayesinde şans verebilirsiniz. Dayanıklı kauçuktan üretilen lastikleri sayesinde evde veya istediğiniz her yerde spor yapma fırsatı tanıyor. Ayrıca bölgesel veya tüm vücut da çalışabilirsiniz.

Delta 25 cm Büyük Boy Çift Yönlü Pilates Topu El Pompası

Delta 25 cm Büyük Boy Çift Yönlü Pilates Topu El Pompası

Pilates yapmaya karar verdiyseniz mutlaka bir el pompası almalısınız. Pilates topunu şişirmek ve olası hava kaçaklarında yeniden kullanmanız için pompa gerekir. Sıradan bir el pompası da kullanabilirsiniz. Ancak pilates topunun çok büyük olduğunu göz önünde bulundurduğunuzda çok fazla vakit kaybedersiniz. Delta el pompası çift yönlü şişirme özelliği ile işinizi kolaylaştıracaktır.

Etrafınızda pilatese ilgi duyan sevdikleriniz mi var? Onlara hemen bu listeyi aşağıda yer alan butonlar üzerinden paylaşın. Siz de kullandığınız pilates ürünleri hakkında bilgi vererek binlerce BuldumZ ziyaretçisini bilgilendirebilirsiniz.

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi Pilates Ürünleri” üzerine 2 yorum

  1. Uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum. Denemediğim bir şey kalmadı. Zayıflama çaylarından tutun zayıflatıcı haplara kadar hepsini kullandım. Ama bu işin en zevkli ve pratik yöntemi Pilates bence bende bu şekilde kilo vermeyi planlıyorum. Pilates Minderi ve Pilates topu ile başlayacağım bakalım hedefime ulaşacak mıyım.

    Cevapla
  2. Spor salonum var ve salonum da pilates topu müşterilerimin en çok zaman geçirdiği ürünler bunların kaliteli ve sağlam olması hem benim için hem de şirketimin prensibi için çok önemli. Kaliteli alıp uzun süre kullanmak ve kullanıcıları memnun etmek ilk amacımız. Sadece top olarak düşünmeyin yer halısından tutun atlama ipine bir çok masraf kalemi var

    Cevapla

Yorum yapın