En İyi 7 Zayıflama Sitesi (Gerçekten Zayıflatan Siteler!)

Karantinanın sona ermesi ile hepimiz bu süreçte aldığımız kiloları verme endişesi içerisindeyiz. Ben de aynı derdi paylaştığım için son dönemlerde en gözde olan, pek çok kadın ve erkek tarafından olumlu değerlendirilen zayıflama sitelerini araştırdım. Bu sitelerde diyet liste tavsiyelerinden yemek tariflerine, kalori hesaplama algoritmalarından motivasyon içeriklerine kadar çok sayıda materyal bulunabiliyor. Tüm bunlar da zayıflama sürecine ekstra destek oluyor. Hemen birlikte incelemeye başlayalım dilerseniz.

En İyi 7 Zayıflama Sitesi

En iyi zayıflama siteleri diyet yapma sürecinde yalnız olmadığınızı hissettirirken zinciri kırma metodu yardımı ile asla bırakmamanızı sağlıyor. Bazı siteler belirli hesaplama, üyelik yöntemleri ile gelişiminizi takip etmenizi sağlarken, bazıları yalnızca sağlıklı tarif ve fikirler vererek bir forum ortamı yaratıyor. Sizlere tavsiye ettiğim alternatiflerin tamamını inceleyerek size en uygun olanlara kendinizin karar vermesini tavsiye ederim. İşte en iyi yedi zayıflama sitesi!

E-Zayiflama.Com

E-Zayiflama.Com

  • Ne bulunuyor: Uzmanlar, blog, videlu anlatımlar
  • Neden burası: Pek çok ünlü buradan diyet listesi satın almış

Son dönemlerde büyük ilgi gören e-zayiflama.com, içerisinde videolu anlatımların, blog içeriklerinin, okuması keyifli magazin içeriklerinin ve zayıflama uzmanlarının bulunduğu zengin bir portar. Burada zayıflama uzmanları arasında yalnızca diyetisyenler değil, psikologlar, bitkisel uzmanlar ya da fitness eğitmenleri de bulunuyor. Hem psikolojik hem de hareket odaklı motivasyonun zayıflamada önemi düşünüldüğünde, bunun harika bir fırsat olduğunu söyleyebilirim.

Hemen siteye gitmek ve zayıflama sürecinizi başlatmak için buraya tıklayabilirsiniz!

Diyet Forever

Diyet Forever

  • Ne bulunuyor: Oldukça kapsamlı ve uzmanlar tarafından hazırlanmış bilgilendirici blog içerikleri
  • Neden burası: Neredeyse her kategoride bilgi bulmak mümkün

Zayıflama süreci aynı zamanda kendinizle ilgilenmeye başladığınız bir süreç. Bu süreçte zayıflamadan güzelliğe, zayıflama cerrahisinden fitness’a kadar çok sayıda alanda yaşamınızı değiştirecek ipuçları veren kaynakları kim istemez ki? Diyet Forever tam olarak buna uygun seçenekler sunuyor. Burada dolaşırken Kefir Diyeti, Su Diyeti gibi kısa sürede kilo verdiren şok diyet rehberlerini de, zayıflama çayı tariflerini de bulabiliyorum. Bu da tek bir tarif ya da diyet modelinden sıkıldığımda bana önemli bir motivasyon kaynağı sunuyor.

Diyet Forever ile siz de motivasyonunuzu yükseltmek isterseniz hemen buraya tıklayın!

Fat Secret

Fat Secret

  • Ne bulunuyor: Ücretsiz kalori hesaplama sayacı, yemek tarifleri, topluluk forumu, mobil uygulama, gıda ve restoranlar için beslenme oranları bilgisi, egzersiz günlüğü
  • Neden burası: Zayıflama sürecinizin her anını kaydedebileceğiniz gerçek bir takip platformu

Türkiye’de en çok tercih edilen zayıflama sitelerinden biri olan Fat Secret, rakiplerinden farklı olarak tam teşekkürlü bir takip sağlıyor. Buraya o gün yediğiniz yemekleri, yaptığınız egzersizleri ekleyebiliyor, aldığınız toplam kalori miktarını hesaplayabiliyor ve geriye dönük olarak nasıl bir süreç yürüttüğünüzü izleyebiliyorsunuz. Ayrıca, kilo cetveli ile zayıflama sürecinizde adım adım ne kadar ilerlediğinizi görmeniz de harika bir detay. Bu platformun en çok sevdiğim özelliği ise elbette mobil uygulaması oldu. Siz neredeyse kalan kalori, alınan kalori, yakılan kalori, mevcut ağırlık, gün ya da haftalık ortalamalar gibi hesaplama seçenekleri ile Fat Secret yanınızda oluyor. Üstelik platform tamamen ücretsiz. Evet, doğru duydunuz!

Hemen bir kayıt oluşturmak ve topluluğun gücü ile zayıflamayı hızlandırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diyetkolik

Diyetkolik

  • Ne bulunuyor: Su sayacı, gerçek uzman diyetisyenler, kalori sayacı, egzersiz kayıt sistemi, yemek tarifleri, sağlıklı yaşam içerikleri
  • Neden burası: Çünkü Diyetkolik mobil aplikasyonu üzerinden size su, egzersiz ya da diğer detaylar için bildirim gönderiyor ve sizi sürekli uyanık tutuyor!

Diyetkolik, oldukça popüler olan kalori sayfaları ile dikkat çekiyor. İnternette neredeyse ne için ‘’xx kaç kalori?’’ araması yaparsanız bu sitenin detaylı sayfasına rastlayabilirsiniz. Bu harika, çünkü Diyetkolik günlük kalori takip ediyor, yemek tarifleri veriyor, egzersizlerinizi kaydetmenizi sağlıyor. Tüm bu özellikler süreci tam teşekkürlü olarak tek bir aplikasyon üzerinden yönetmenize yardımcı oluyor. Ayrıca, diyetkolik yalnızca su içmenizi değil, öğün saatlerinizi de haber veriyor. Bu sayede öğün atladığınız için yanlış ve aşırı öğün tüketimine giden o döngüye girmenize gerek kalmıyor.

Siz de bu popüler uygulama aracılığı ile kilo verme sürecinize katkıda bulunmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Diyetkolik bildirimler sisteminin, raporlama sisteminin, ölçü girişinin tamamen ücretsiz olduğunu unutmayın. Diyetisyen hizmeti ise ücretli olarak veriliyor.

Diyet Kapımda

Diyet Kapımda

  • Ne bulunuyor: Yemek ve içecek teslimatı, gerçek uzman diyetisyenler
  • Neden burası: İradenizin düştüğünü hissettiğinizde kontrolü eline alan bir öğün sistemi sunuyor

Şimdi sizleri oldukça özel bir konsepte sahip olan bir zayıflama sitesi ile tanıştırmak istiyorum. Diyet Kapımda, kayıt formunu doldurduktan sonra uzman diyetisyenlerle görüşebileceğiniz ve oluşturttuğunuz listeyi her gün kapınıza taze taze teslim alabileceğiniz bir uygulama. Burada yemek paketleri, detoks paketleri, beş günlük ekonomik paketler ve daha fazlası yer alıyor. Yani hem listenizi bir diyetisyenin yazdığını hem de yazılan her şeyin profesyoneller tarafından hijyenik koşullarda pişirilip size gönderildiğini düşünün. Hem de tam da öğün saatinizde!

Diyet Kapımda’ya göz atmak, uzman diyetisyenlerle görüşmeye başlamak ve paket satın alımı yapmak için hemen buraya tıklayabilirsiniz.

Diyet Yapp

Diyet Yapp

  • Ne bulunuyor: Gerçek uzman diyetisyenler, bildirim sistemi, geriye dönük kayıt, egzersiz kayıt
  • Neden burası: Gerçek diyetisyenlere onayladığınız öğünlerin fotoğrafını gönderip onlarla birebir iletişime geçebiliyorsunuz.

Ekibinde üç diyetisyen, bir yazılımcı ve bir müdürün bulunduğu Diyet Yapp platformu, bir uzman eşliğinde görünümünü yeniden yaratmak isteyenlere hitap etmektedir. Mobil aplikasyonu da bulunan bu site üzerinden diyet listesi oluşturtabilir, su hatırlatması bildirim servisini kullanabilir, geçmişe dönük kayıtlarınızı görüntüleyebilir ya da her Pazar günü yaptığınız ölçümleri kaydederek süreci takip altına alabilirsiniz. Diyet Yapp’ta kendinize özel diyet listesini alanında uzman diyetisyenler oluşturuyor. Bildirim sistemi ise ‘’unuttum!’’ bahanesini tamamen ortadan kaldırıyor.

Diyetisyen ile sürekli iletişim halinde olmanızı sağlayan sistem, tamamladığınız öğünleri onaylayarak aplikasyona yüklemenizi sağlıyor. Tam etkileşim ise bence kesinlikle motivasyonu beraberinde getiriyor. Hemen platforma göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Online Diyetim

Online Diyetim

  • Ne bulunuyor: Genetik test, aylık online diyet paketleri, özel diyet listeleri
  • Neden burası: Daha sık aralıklarla diyetisyenle görüşme şansı

Geliştirdikleri Aristo Diyeti ile öne çıkan ve Dr.  Gönül Ateşsaçan önderliğinde hizmet sağlayan Online Diyetim, kişiye özel bir şekilde liste hazırlarken diyetisyeninizle sık sık kontak kurma şansını da size sağlıyor. Ana sayfada bulunan hesaplama botu ile kilonuz ve yaşınız bilgisini vererek ne kadar kilo verebileceğinizi tahmini olarak öğrenebilirsiniz.

Platformun öne çıkan özelliği size genetik test de yaparak hassasiyet düzeyinizi, hormonal dengesizliklerinizi ve alerjilerinizi ortaya çıkarması. Bu sayede diyet yazım süreci tam olarak size özel tasarlanmış hale geliyor. Daha fazlasını öğrenmek ve hemen hizmet almaya başlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

FedBox

FedBox

  • Ne bulunuyor: Motivasyon koçluğu, gerçek yemek teslimi, bölgesel zayıflama odaklı listeler
  • Neden burası: Hijyenik yemek teslimatı

Tıpkı yukarıda söz ettiğimiz Diyet Kapıda’ya benzer bir sistemle çalışan FedBox, size özel olarak hazırlanan listenin pişirilerek evinize kadar getirilmesini sağlıyor. Üstelik tamamen ücretsiz olarak kalori hesaplama ve örnek menü seçeneklerini de siteye girip görebilirsiniz. Bölgesel zayıflama hedefi, ücretsiz diyetisyen desteği ve motivasyon koçluğu için hemen FedBox ile görüşebilirsiniz. Buraya hemen tıklayın!

İçeriği beğendiniz mi? Buna çok sevindim! Sosyal paylaşım butonlarını kullanarak hemen içeriği paylaşabilir, dilerseniz aşağı yorum bırakabilirsiniz!

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi 7 Zayıflama Sitesi (Gerçekten Zayıflatan Siteler!)” üzerine bir yorum

  1. Ben bu tarz siteleri çok denedim işi zayıflama ürünü satmaya döküyorlar belki hepsi öyle değildir ama genel anlamda karşılaştığım her sitede bu deneyimi yaşadım. Zayıflamak istiyorsanız kararında yiyin gece yemek yemeyin akşam 20:00 dan sonra kesinlikle bir şey yemeyin ve yapabiliyorsanız spor yapın yapamıyorsanız yürüyüş.

    Cevapla

Yorum yapın