En İyi 11 Sigorta Sitesi! (Avantajlı Sigorta Şirketleri!)

Son birkaç yıldır aracım için trafik sigortası yaptırırken çok duyulmayan şirketleri seçiyordum. Ancak yaşadığım sorunlar nedeniyle daha kapsamlı hizmet veren markaları araştırmaya başladım. En iyi sigorta siteleri geniş kapsamları ve sağladığı avantajlarla rakiplerini elemeyi başarıyor. Üstelik sağlık, DASK, KASKO, konut, seyahat, trafik vb. birçok konuda da hizmet sunuyorlar.

Türkiye’de sigorta hizmeti sunan onlarca şirket var. Her biri oldukça iddialı olsa da çok az şirket vadettiğini gerçekleştirebiliyor. Dolayısıyla en güvenilir sigorta şirketleri arasından seçim yaparak olası riskleri minimuma indirebilirsiniz.

En İyi 11 Sigorta Sitesi

Ben sigorta sitelerini araştırırken poliçe kapsamı, fiyat ve şirketin güvenirliği konularını göz önünde bulundurdum. Ayrıca en iyi sigorta sitesi seçiminde acele etmemenizi öneririm. Sigorta şirketlerinin size sunduğu avantajları ve fiyatları mutlaka inceleyin ve karşılaştırın. Ben, sizin için güvenilir ve hizmet anlamında en iyi sigorta siteleri listesini paylaşmak istiyorum. Bu şirketlerden en az birkaçı ile görüşerek en avantajlı ve doğru poliçeye sahip olabilirsiniz. İşte en iyi sigorta siteleri:

Axa

‘Dert varsa Derman Axa’ sloganıyla hizmet veren Fransa merkezli Axa, dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri. Konut, ticari, nakliye, cep telefonu, sağlık, yatırım, trafik, seyahat, KASKO vb. birçok alanda sigorta hizmeti sunuyor. Axa, geniş kapsamlı poliçeleri ve güvenilir prosedürleri ile en iyi sigorta siteleri listesinde ilk sırada yer alıyor. Üstelik AxaFit mobil uygulaması sayesinde sigorta işlemlerinizi çok kolay bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Son olarak mobil uygulama kullanımı ve avantajları açısından da rakiplerinden bir adım daha öne çıktığını söyleyebilirim.

Axa Sigorta’nın web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.

Allianz

Almanya merkezli Allianz, birçoğumuz için en iyi sigorta siteleri ve şirketleri denilince akla gelen ilk isim. Allianz’dan sigorta yaptırdığınızda birçok kurumdan indirimli olarak faydalanabilirsiniz. Üstelik bireysel hayat, araç, konut, ticari, sağlık, KASKO vb. birçok alanda sigorta hizmeti var. Ayrıca sigorta seçeneklerinin büyük bir kısmında farklı paketler ön plana çıkıyor. Paketlerin kapsamına göre de kendiniz, aileniz veya eşyalarınız için en doğru seçimi yapabilirsiniz. Aynı zamanda Allianz, düzenli olarak kampanya düzenliyor, bu kampanyaları mutlaka takip etmenizi öneririm.

Allianz web sitesini incelemek için tıklayın.

Anadolu Sigorta

Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Anadolu Sigorta, müşteri memnuniyetini büyük oranda sağlamış durumda. Aynı zamanda iş yerinden yurtdışı eğitimine, KASKO’dan nakliyata, bireysel sağlık sigortasından ortak alana kadar çeşitli seçenekler sağlıyor. Anadolu Sigorta, hem kapsam hem de fiyat olarak en iyi sigorta siteleri listesinde bulunuyor. Köklü bir geçmişe sahip olması ve yenilikçi çözüm anlayışıyla da sektörün öncülerinden. Ayrıca sitesinde ‘Aslı’ dijital asistan ile görüşerek de sigortalar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Buraya tıklayarak Anadolu Sigorta web sitesine ulaşın.

Aksigorta

Sabancı Holding ve Belçika merkezli Aegas’ın ortak olduğu Aksigorta, Türkiye’nin en eski sigorta şirketlerinden biridir. Son yıllarda yaptığı atılımlar ve yenilikleriyle de en iyi sigorta siteleri ve şirketleri arasında yer alıyor. Ayrıca sigorta hizmeti satın alanlar farklı kuruluşlardan da indirim kazanabiliyor. Örneğin, ‘N’olur N’olmaz Sigortası’ böcek zehirlenmelerinden trafik kazalarına kadar teminat sağlarken asistans paketlerinde de indirim veriyor. Bununla birlikte araç, konut, sağlık, evcil hayvan, seyahat vb. birçok ihtiyacınız için de geniş bir kapsama sahip.

Aksigorta’yı buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Groupama

Tamamlayıcı sağlık sigortası ve elit KASKO paketleriyle ön plana çıkan Groupama 2011 yılından beri hizmet veriyor. Ayrıca dünyanın farklı bölgelerinde de Groupama acentelerine rastlamak mümkün. Ayrıca Groupama anlaşmalı hastane sayısıyla da birçok rakibine göre daha fazla avantaj sunuyor. Öte yandan akıllı telefonla hasar tespiti, 7/24 canlı doktor desteği ve dijital asistan Gupi gibi hizmetleriyle de yeni nesil çözümleriyle biliniyor.

Groupama sitesini yakından incelemek için buraya tıklayın.

Zurich Sigorta

İsviçre’nin en büyük sigorta şirketi Zurich Sigorta, çok uluslu yapısıyla dünyanın pek çok noktasında hizmet veriyor. Diğer şirketler kadar geniş bir hizmet çeşitliliği sunmasa da az ve öz sigorta sayısına sahip olduğunu söyleyebilirim. Özellikle neşeli patiler seçeneğiyle da kedi ve köpekleriniz için sigorta yaptırabilirsiniz. Ayrıca benim arabam sigortasıyla da eşya çalıntılarından anahtar kaybına kadar pek çok alanda güvence sağlıyor. Zurich Sigorta, özellikle müşteri memnuniyetini sağlamayı başaran firmalardan biri.

Buraya tıklayarak Zurich Sigorta web sitesini inceleyebilirsiniz.

Mapfre Sigorta

İspanya merkezli Mapfre, ABD, Avrupa, Türkiye vb. birçok noktada sigorta hizmeti sağlıyor. Araç, sağlık, seyahat ve deprem sigortası ile bireysel müşterilerine hitap ediyor. Kurumsal müşteriler için ise oto, mühendislik, nakliye, tarım, tekne vb. alanlarda etkin. Mapfre, temel paketleriyle uygun bir fiyat sağlamayı başarıyor. Ayrıca ek teminatlar sayesinde daha kapsamlı ve geniş bir poliçeye sahip olabilirsiniz. Mapfre, 1948 yılından beri sağladığı güven ve kapsamlı poliçeleri ile en iyi sigorta şirketleri listesindeki yerini koruyor. Son olarak Mapfre, 7/24 doktorla sesli ve görüntülü görüşme imkanı da sunduğunu da söyleyebilirim. Bu sayede evinizden çıkmadan merak ettiğiniz soruları anında doktorunuza iletebilirsiniz.

Mapfre Sigorta web sitesine ulaşmak için buraya tıklayın.

Türkiye Sigorta

Halkbank Sigorta, Ziraat Sigorta ve Güneş Sigorta’nın birleşimiyle kurulan Türkiye Sigorta, TVF bünyesinde hizmet veriyor. Anlaşmalı sağlık kurumları ve oto servisleriyle ön plana çıkan Türkiye Sigorta, uygun fiyatlı poliçeleriyle tercih edilmektedir. Ayrıca köklü tecrübesi sayesinde en iyi sigorta siteleri arasında yer alır. Bununla birlikte hizmet kategorisi de oldukça geniş. Örneğin, iş yeri sigortası ile eczane, oto plaza, akaryakıt, otel vb. işyerleriniz için uygun fiyatla sigorta hizmetinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda sağlık, emtia, konut, hayat ve araç sigortası gibi seçenekleri de var.

Türkiye Sigorta web sitesini yakından incelemek için tıklayın.

Sigortam.net

2001 yılından beri hizmet veren Sigortam.net, online sigorta brokerlik avantajıyla ön plana çıkıyor. Sigortam.net sitesinden 26 farklı sigorta şirketini inceleyebilir ve online işlem yapabilirsiniz. Allianz, Anadolu Sigorta, Groupama, Aksigorta, Mapfre vb. 26 farklı sigorta şirketiyle çalışıyor. En iyi sigorta sitesi seçenekleri arasında yer alan Sigortam.net sık sık da kampanya düzenliyor. Bu kampanyaları takip ederek çok uygun fiyatla sigorta yaptırmanız mümkün. Sigortam.net sitesinden sigorta şirketlerinin verdiği teklifleri de online görebilirsiniz.

Buraya tıklayarak Sigortam.net sitesini inceleyin.

Türk Nippon Sigorta

Uygun fiyatlı sigorta arayışındaysanız mutlaka Türk Nippon Sigorta ile görüşmenizi öneririm. Türk Nippon Sigorta, 15 farklı poliçe seçeneği ve geniş kapsam alanları ile en iyi sigorta siteleri listesinde bulunuyor. Kişisel verilerinizi korumak, DASK poliçesi imzalamak, KASKO yaptırmak, tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanmak gibi birçok farklı alanda Türk Nippon Sigortayı tercih edebilirsiniz.

Türk Nippon Sigorta web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.

Ray Sigorta

1958 yılında faaliyetine başlayan Ray Sigorta, Türkiye’nin en önemli şirketleri arasındadır. Ray Sigorta’nın en önemli özelliği ise uygun fiyatlı sigorta sunması. Dolayısıyla bütçeniz çok yüksek rakamlara uygun değilse, Ray Sigorta’yı tercih edebilirsiniz. Üstelik birçok poliçede %10 – %25 oranında değişen oranlarla indirim de sağlıyor.

Ray Sigorta’yı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

En iyi sigorta siteleri içeriği ile ilgili görüş ve önerilerinizi yorumlara yazabilirsiniz. Ayrıca içeriği beğendiyseniz paylaşım butonlarına tıklayarak bizi destekleyebilirsiniz!

Paylaşmak Önemsemektir!

“En İyi 11 Sigorta Sitesi! (Avantajlı Sigorta Şirketleri!)” üzerine 2 yorum

  1. Ben sigortayı genelde zorunlu olan hallerde yapıyorum. Banka kredisi vs onun dışında sadece anadolu hayatın emeklilik sigortasına evet diyebilirim. Diğer durumlarda ne bileyim çok zor ve tehlikeli bir işim olsa mutlaka yapardım.

    Cevapla
  2. Çok teşekkür ederim gayet güzel bir yazı kaleme almışsınız. Sayenizde bir çok sigorta firmesı hakkında bilgi sahibi oldum. Ben genellikle uygun olsun diyenlerdenim ama uygunluktan öte karşıladıkları zarar listesine de bakmakta yarar var diye düşünüyorum.

    Cevapla

Yorum yapın