Binance İlk Üyelik İndirimi Kuponu

Binance’te ilk işlemimi yapacağım için araştırmalar yapıyordum. Bu sitelerin herhangi bir coin aldıktan sonra komisyon kestiklerini öğrenmiştim. Sizlere bugün, Binance’nin komisyonlarından ve binance ilk üyelik indirimi kuponu ile ilgili bilgi vereceğim.

Binance’e üye olduğunuzda size %20 komisyon indirimi veren linki paylaşıyorum. Burayı tıklayarak Binance’ye üye olursanız %20 komisyon indirimi kazanacaksınız.

Binance’yi ilk defa kullanacaksanız uygulamayı indirdikten sonra sol üstte bulunan profil işaretinden Binance Lite’a geçip daha kolay bir şekilde kullanım sağlayabilir, bir kaç tıklama ile istediğiniz coini alabilirsiniz.

Komisyonlar Ne Kadar?

Binance’de herhangi bir paritede işlem yapıyorsanız %0.1 komisyon alıyorlar ancak Binance’nin kendi Coini olan BNB ile bu işlemleri gerçekleştirirseniz size komisyon indirimi de sağlıyorlar.

bnb

Yukarıda da gördüğümüz gibi ne kadar BNB tutarsanız o kadar VIP oluyorsunuz 🙂

Peki Bu Sistem Nasıl Çalışıyor

Binance’ye arkadaşınızı davet ederseniz sizde ona komisyon indirimi sağlayabilir ve buradan kazanç elde edebilirsiniz. Bunun için referal kısmını buluyoruz. Daha sonra oradan kendimize özel link yaratmamız gerekiyor. Öncelikle üye olduktan sonra burayı tıklayarak Generate linksi tıklıyoruz. Burada ne kadar komisyon oranı vermek istediğimizi seçiyoruz. %20 seçerseniz, %20’de karşıya veriyor. Yani aslında Binance’ye arkadaşlarınızı davet ederek coin kazanabiliyorsunuz.

Linkimizi oluşturduğumuza göre arkadaşlarınıza bu linki gönderebilirsiniz veya sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Mobil’de ise yine profil linkine tıkladığımızda Referans diye bir bölüm çıkıyor buradan da kendinize özel kod oluşturup bunu arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Binance dışındaki bitcoin borsaları için bitcoin siteleri içeriğine göz atabilirsiniz.

Son olarak bu içeriği binance ilk üyelik indirimi kuponu arayan arkadaşlarınızla paylaşıp konu ile ilgili bilgi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Paylaşmak Önemsemektir!

“Binance İlk Üyelik İndirimi Kuponu” üzerine 2 yorum

  1. Çok teşekkürler deneyeyim dedim ama daha önce bir hesabım varmış şimdi ben başka bir hesap oluştursam sorun çıkarırlar mı bana komisyonsuz bir Binance süper olacaktı.

    Cevapla
  2. Binance kendi para birimi BNC ve bu para birimini kullandığımızda bir çok işlemden yararlanabiliyoruz. Ama ben son zamanlarda binance dan komisyonsuz para çekildiğini görüyorum. Seçeceğiniz para birimine göre değişiyor. Ben tr 20 seçtiğimde 20 dolar olan komisyon otomatik olarak 1 tl düşüyor.

    Cevapla

Yorum yapın