Mana Coin Nasıl alınır? Hangi Borsalarda Var? TAM REHBER!

Mana coin Facebook kurucusu Mark Zuckerberg tarafından metaverse olarak tek bir çatı altında toplaması sonucu bütün ilgi metaverse coinler üzerinde toplanmaya başlandı. Bu listede yer alan mana coini yakından tanıyalım.

Mana (Decentraland) Ethereum altyapısında çalışan sanal gerçeklik platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Şuan dolaşımdaki arzı bir milyar yüz seksen dört milyon adettir. Maksimum arzı yoktur. Mana sanal arza satın almak ve sanal gerçeklik uygulamalarında kullanılmaktadır. Listeli olduğu önemli borsalar şu şekildedir. Binance, Coinbase, Huobi Global, Kucoin ve Gate.io gibi borsalarda yer almaktadır.

Mana Coin Nedir?

Mana coin 50 den fazla borsa işlem yapmaktadır. 2017 yılında Ariel Meilich ve Esteban Ordano tarafından ortaya çıkan bir projedir. Decentraland diğer projelerden ayıran en önemli özellik iş fırsatı ve eğlence arayan içerik üreticileri için uygun bir platformdur. Erc – 20 ile Erc – 721 ağını kullanmaktadır. Bu ağ üzerinde iki ade mana ve land tokeni bulunmaktadır. Mana coin sanal varlık ödemeleri içinde kulanılmaktadır. Sanal arsa  ve sanal oyun bu dünyada yerinizi alabilirsiniz. Oldukça basit bir şekilde giriş yaprak yerinizi alabilirsiniz.

Decentraland
https://play.decentraland.org/

İki şekilde oyun oynama seçeneği sunmaktadır.

  1. Metamask, fortmatic ve walletconnect cüzdanlarınızı bağlayarak oynamaya başlayabilirsiniz.
  2. Misafir kullanıcı olarak oynamaya başlayabilirisiniz.

Mana Coin Nasıl Alınır?

Mana coin almak oldukça kolaydır. Mana şuan ki piyasa değeri 2 ile 3 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Bu seviye gün geçtikçe bu platformlara ilginin artmasıyla önemli bir yer edinecektir. Mana coin satın almak için ilk olarak Binance borsasına kayıt olmanız gerekmektedir. Buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Binance Borsası Nasıl Kayıt Olunur?
Binance Borsası Nasıl Kayıt Olunur?
  1. Adım : Binance borsasına binance.com web sitesi üzerinden giriş yaparak başlıyoruz.
  2. Adım: Kayıt ol butonuna tıklıyoruz.

    Binance Hesap Bilgileri
    Binance Hesap Bilgileri

  3. Adım: Yukarıda açılan pencerede Kişisel Hesap Oluşturun Butonuna tıklıyoruz.
  4. Adım: Hesap Bilgilerimizi giriyoruz.
  5. Adım: E-Posta ve Telefon doğrulama işlemlerini yaparak.
  6. Adım: Binance Hesabınız oluşmuş oluyor.

Binance hesabımızı oluşturduktan sonra ise Binance Hesabımıza para aktarmamız gerekmektedir. Bunuda Binance TR hesabı üzerinden yapabiliriz. İlk olarak Binance TR hesabınıza giriş yaparak başlıyoruz.

Binance TR

İsterseniz sıfırdan hesap oluşturarak başlayabilirsiniz. İkinci seçenek olarak giriş yap butonuna tıklayarak açmış olduğunuz Binance hesabı üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Binance Mana Coin

Devam et butonuna tıklayarak yukarıda Binance hesabı oluştururken belirlemiş olduğumuz E-posta ile Şifreyi girerek giriş yapıyoruz.

Mana Coin

Bu resimde göründüğü gibi Binance TR hesabına giriş yaptıktan sonra Yatırma butonuna tıklıyoruz.

Adım 1: Yatırma işleminin seçtikten sonra TRY yatırma butonuna tıklıyoruz.

Adım 2: Yatırma için Banka Hesabımızı seçiyoruz.

Adım 3: Banka hesabımızı seçtikten sonra karşımıza Hesap Adı ve Iban adreslerini kopyalayarak bu hesaba istediğiniz kadar para transferi yapabilirisiniz.

Binance TR hesabınızda Binance hesabımıza USDT olarak para gönderme adımlarına bakalım.

Adım 1: Binance Transfer sekmesine tıklıyoruz.

Adım 2: Açılan ekranda ne kadar transfer etmek istiyorsa onu yazıyoruz.

Adım 3: Gönder butonuna bastıktan sonra sizden doğrulama kodu istemektedir.

Adım 4: Doğrulama kodunu onayladıktan sonra 1 dakika içinde yolladığınız coin hesabınıza geçmiş oluyor.

Binance TR den Binance hesabına para aktarmayı inceledi şimdi ise Binance hesabından Binance TR hesabına nasıl para transferi gerçekleştiğine bakalım.

Binance to Binance TR Transfer İşlemi

  1. Adım: Binance hesabımızdan Cüzdan Sekmesinden Çekme / Withdraw butonuna tıklıyoruz..
  2. Adım: Adress kısmına Binance TR hesabımızdaki Kripto Para yatırma USDT cüzdan adresimizi yazıyoruz.
  3. Adım: Usdt Adresimizi alırken TRC 20 ağını seçmiş olmamız gerekmektedir.
  4. Adım: Adresi kopyaladıktan sonra Network / Ağ türünü seçiyoruz. Yukarıda TRC 20 ağını seçtiğimiz için yine aynı ağı seçiyoruz.
  5. Adım: Ne kadar göndermek istiyorsak onu Amount / Bakiye kısmına yazıyoruz.
  6. Adım: Fee ücreti olarak 1 dolar kesmektedir.
  7. Adım: Withdrawal butonuna tıklayarak para transferini gerçekleştirmiş oluyoruz.
  8. Adım: Binance TR hesabımıza dolar olarak 1 dakika içinde geçmiş oluyor.
  9. Adım: Al / Sat bölümünde USDT / TRY çeviriyoruz.
  10. Adım : Çekme bölümünü açarak Banka hesabınıza çekmek istediğiniz tutarı ve Iban numaranızı yazıyorsunuz.
  11. Adım:Havale olarak 7/24 çekim yapabilirsiniz.Binance ve Binance TR hesapları üzerinden sizlere para transferi, kripto para transferi ve para çekme işlemleri nasıl yapıldığını bahsetmiş olduk. Şimdi sıra Mana coin nasıl alınır sorusunun cevabını bulmaya geldi.

Mana Coin İşlem Pariteleri

Mana satın almak için Binance Markets üzerinden mana araması yaparak karşımıza mana coin alabileceğimiz mana pariteleri çıkmaktadır. Biz işlem yapmak içim Mana / Usdt işlem çiftini seçiyoruz.

Mana Coin

Seçmiş olduğumuz işlem çifti üzerinden almak istediğimiz coin miktarını belirliyoruz.

Mana Coin Buy

Mana Coin Limit Buy

Mana coin buy butonuna basarak alma işlemlerine başlıyoruz.

Limit fiyatı belirleyerek almak istediğimiz mana miktarını giriyoruz.

Biz örnekte görüldüğü gibi 1000 adet alım için emir giriyoruz.

Toplam 2162 dolar karşılığında almış oluyoruz.

Mana alma işlemini gerçekleştirmiş buluyoruz. Şimdi sıra satmak istediğimiz seviyeyi belirleyerek satmak için emir giriyoruz.

Mana Coin Limit Sell

Mana coin için 3 adet satış işlemi yapabiliyoruz. Limit, Stop Limit ve Market olarak.

Mana Coin Sell

Limit Satış İşlemi: Limit olarak satış işleminde belirlemiş olduğumuz limit değerine geldiğinde satış işlemi gerçekleşir.

Stop Limit Satış İşlemi: Stop belli bir seviye altına düştüğünde sat komutudur. Limit ise bu seviyeye geldiğinde elimdeki mana coinleri sat komutudur.

Market Satış İşlemi: Piyasa değeri ile borsa üzerinde anlık olarak işlem gören değer üzerinde satış işlemi gerçekleşir.

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi 1000 adet elimizde bulunan mana coin için Stop Limit üzerinde satış işlemine koyuyoruz. Burada 2 dolar seviyesine stop noktamızı ve 2.8 dolar seviyesine limit değerimizi koyarak satış işlemi için emir vermiş oluyoruz.

Mana Coin Yorumları

Metaverse projelere ve sanal dünya da yapılan etkinliklere artan ilgi sonucu mana coin değerinde ve hacminde artış gözükmektedir. Sanal arsa satın alma sanal dünya da evlilik gibi faaliyetlerin gerçekleşmesiyle yeni gelir kapıları açılmaktadır. Oyun oynayarak mana kazanabilirsiniz. Mana oyun dünyasında yerini almış ve oyun içerik üreticilerini beklemektedir. Youtube ile twitch içerik üreten kullanıcılar oyun videoları ile daha fazla kullanıcıya ulaşmaya çalışmaktadır. Bu sayede mana coin popülerliği artacaktır. Dolar bazında çift haneli rakamlara çıkarak kullanıcılarını mutlu edecektir.

Bu sanal dünya sayesinde birçok etkinlik artık bu ortamda düzenlenecektir. Daha yakın zamanda bir çift evliliğini sanal ortamda yapmış. Düğüne davetli olan kişiler kendi avatarlarını yaratarak bu düğüne katılmışlardır. Bu düğün etkinliği dünyada büyük yankı uyandırmıştır.

Mana Coin Hangi Borsalarda Var?

Main coin son zamanlar ilginin artması ile birçok borsada listelenmeye başlamıştır. Bu borsalar aşağıda verilmiştir. Bu borsalardan güvenilir olanları seçerek mana alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz. Mana coinin olduğu borsaları aşağıdan görebilirsiniz:

  • Binance
  • Coinbase Exchange
  • Gate.io
  • KuCoin
  • Huobi Global
  • Binance TR
  • Binance US
  • FTX
  • Bithumb
  • Kraken
  • Bybit
  • Gemini
  • Bittrex
  • Bitfinex
  • Kraken
  • Uniswap
  • Sushiswap
  • Mexc
  • ProBit Global
  • Paribu
  • Bitexen
  • BtcTurk Pro
  • BirMart

Lisanslı kripto para borsaları içeriğimizden bütün borsalar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Mana Coin Geleceği

Mana coin geleceği Nft projelerine artan ilgi ve oyun içerisinde bulunana avatar, arsa satışları ile gelecekte yer alacaktır. Oyun oynayarak mana kazanabilirsiniz. Oyun için cüzdanınızı bağlayarak başlıyoruz. Sonra kullanıcı bilgilerimizi girerek giriş yapıyoruz. Oyun içinde bulunan etkinlikler reklamlar ile mana kazanabilirsiniz. Yaratmış olduğunuz avatarı Nft olarak satışa çıkarak gelir elde edebilirsiniz. Oyun sektörünün metaverse projeler ile birlikte gelişmesiyle gelecekte birçok kişi oyun oynayarak gelir elde etmiş olacaktır.

MANA coin nasıl alınır ve hangi borsalarda var olduğu hakkındaki yazımızı umarız beğenmişsinizdir. Yazıyı MANA coin almak isteyen arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Paylaşmak Önemsemektir!

“Mana Coin Nasıl alınır? Hangi Borsalarda Var? TAM REHBER!” üzerine bir yorum

  1. Mana coin binance da var onu biliyoruz. Benim anlamadığım durum oyun oynayarak mana coin nasıl kazanacağız yada hangi oyunları oynayarak mana coin kazanabiliriz. Bu sorulara cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

    Cevapla

Yorum yapın